Ik ben geboren in 1988 en verhuisde in 1991 naar Amsterdam, waar ik een persoonlijk project voor mezelf begon, dat werd gelanceerd met de publicatie van mijn eerste boek, "Folding the Bicycle Carrier" in 19

Vandaag ben ik een professionele fietskoerier, woon ik in Amsterdam en doe ik al het mogelijke om fietsen te promoten. Als fietskoerier ontvang ik post van over de hele wereld, en ik ben de eenmansband in mijn stad geworden. En ik heb een ervaring die ook kan gelden voor mensen die willen werken in een fietskoeriersteam. Ik ben altijd blij om mijn vaardigheden en ervaringen te delen en ik heb ook een paar nieuwe ontwikkeld. Ik ben ook werkzaam op het gebied van fietslogistiek. In feite denk ik dat ik u een inzicht kan geven in hoe de "vervoerder" zich zal gedragen. Het is een zeer eenvoudige zaak om de kennis en vaardigheden die ik heb geleerd als koerier te gebruiken in mijn huidige baan, en ik kan het zo veel mogelijk met u delen.

In 2009 werd ik geïnterviewd door De Telegraaf over fietsvervoer en hoe het in Amsterdam wordt gebruikt. Ik wil graag een aantal van mijn ervaringen over fietsendragers met u delen.

Een beetje over mij

Mijn naam is Luca van de Ven en ik ben een Nederlandse wielrenner, een autodidact ingenieur en een actieve fietsliefhebber. Mijn passies voor fietsen en wetenschap vormen de basis van deze blog. Ik ben geen wetenschapper, maar een wielrenner die het beste uit zijn vaardigheden wil halen.

Over De Telegraaf

Als eerste Nederlandse krant die uitsluitend over fietsen gaat, is De Telegraaf een pionier op dit gebied en is het de afgelopen drie jaar een belangrijke hulpbron voor mij geweest. De Telegraaf publiceert een aantal van de beste informatie over fietsen in de wereld en deze blog is mijn poging om u een beter begrip van de fiets, de mensen die het gebruiken, de mensen die eraan werken en wat het betekent voor het vervoer van goederen, diensten en mensen.

Ik hou van reizen en nieuwe plaatsen te verkennen. Ik hou ervan om te delen wat ik vind.

Ik heb altijd al om dit te doen, want ik heb veel interessante foto's en video's online gezien, dus ik heb besloten om deze site te wijden aan deze foto's en video's.

Hier presenteer ik u een verzameling foto's van de fietsendrager op en naast de fiets, samen met andere fietsfoto's op deze website. Alsjeblieft, als je het leuk vindt, deel het dan. Als je denkt dat het cool is, laat het me weten en ik zal het beter maken. Als u denkt dat dit niet de beste foto of ik heb niet iets goeds gedaan, laat me een reactie en ik zal verbeteren. Veel van mijn foto's zijn genomen op de straten van Amsterdam, omdat mijn fiets altijd naast mijn fietsenrek of op straat staat. Als je van dit spul en wilt u meer informatie te vinden, u kijken naar mijn profiel voor meer fiets foto's, of u kijken op mijn facebook pagina en volg me daar! Er is veel dingen in er voor u om naar te kijken, en u mijn andere websites te bezoeken voor tal van andere fiets dingen zoals: Fietsen in Amsterdam is een nieuw project dat mij een paar maanden geleden is gestart en dat gaat over fietsen in Amsterdam.

Mijn vader vertelde me altijd dat het mijn passie is. Dus besloot ik om deze blog te beginnen om te delen met de wereld alle dingen die ik liefde. Ik ben hier om u te vertellen over de fietsendrager.

Deze blog bevat alle informatie die ik kan vinden over fietsendrager. Dus als je informatie hebt over fietsendrager of als je weet over iets dat ik heb gemist. Deel alsjeblieft met mij. Dank u. Bedankt voor de vriendelijke woorden! Ik ben blij om te delen met u al mijn favoriete foto's. En ik hoop dat je het ook leuk vindt, als je het leuk vindt. Als je direct contact met me wilt opnemen, neem dan gerust contact met me op. Laat uw e-mail achter en ik stuur u een e-mail. En als je meer wilt weten over de blog dan kun je een kijkje nemen op mijn bio-pagina hier op de website.

Ik heb veel ervaring omdat ik het gebruik voor het vervoer van mijn kinderen van en naar school en ik probeer mijn kennis en advies zo veel mogelijk te delen.

Ik begon met behulp van een fietsendrager voor het dragen van mijn kind in het weekend en een weekdagen alleen. Het is een zeer klein en comfortabel voertuig en ik ben blij dat ik deze drager voor mijn kind heb gekozen. Toen mijn kinderen waren slechts een maand oud en ze waren ongeveer 2,5 jaar oud, heb ik veel zoeken online voor een vervoerder die overal kan worden genomen. Ik vond dat er was een goede kwaliteit fietsendrager die is ontworpen voor kinderen en het is gemakkelijk te gebruiken en is zeer comfortabel. Het is echt een goede keuze, want ik vond het niet een kleine fietsendrager met twee wielen. Toen ik mijn kinderen droeg dacht ik niet aan het gewicht, ik dacht aan de hoeveelheid bagage en de veiligheid. Ik kocht het een paar maanden geleden en ik heb het geweldig gevonden.